Joi, 2018-Sep-20, 07:27:51
Bine aţi venit Vizitator

Max Power Transmission

Meniu site
Mini-chat
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Furnizam cea mai buna solutie pentru aprovizionare cu apa alimentata, provenita din sursa solara,cu o eficienta ridicata si sigura.

 

Descriere

Dotata cu o pompa volumetrica cu trei pistoni,sistemul fotovoltaic pentru aprovizionarea apei,este un sistem cu o eficienta ridicata,folosind energia solara.Cuprinde panoul solar,regulatorul si pompa fotovoltaica, toate aceste componente reusesc sa tina un standard ridicat de performante.Pentru a obtine obiectivul de auto-echilibru intre flux si energie sub diverse ascensore,sistemul este dotat cu functii avansate,precum controlul de monitorizare al energiei,protectia automata a deficitului sau excesului de apa,protectie impotriva inghetului si protectie inteligenta impotriva defectelor.Acest sistem imbunatateste utilizarea si eficienta unei pompe traditionale,reduce semnificativ incarcarea bateriei solare la aceiasi capacitate de pompare,reduce semnificativ costurile de achizitie ale utilizatorului si in acelasi timp,scade pragul de achizitie al acestuia.
     Sistemul nostru ar putea rezolva in mod eficient problema aprovizionarii cu apa,solutia ideala pentru irigarea ecologica a culturilor .In comparatie cu sistemul clasic de aprovizionare a apei,este mai usor de folosit deoarece nu necessita extra costuri de conectare la o retea electrica sau la un generator de putere,evitand poluarea ambientului. Sistemul WKE 3D din plin energie,este cea mai buna solutie,la acest moment,pentru economisirea energiei, mai mult se ofera garantia puterii de irigare a culturilor in zonele extrem de uscate
 Cu ultimul eficient sistem fotovoltaic de pompare proiectat de WKE,se poate pompa apa de pana la 200metri de sub pamant si rezolva cu eficienta problema apei potabile si a irigarii,cauzata de lipsa energiei electrice si adancimea greu de atins a apelor subterane.   

 

 Aplicatie

Produsele nostre sunt in principiu, folosite in proiectele de irigare ecologica, aprovizionarea apei pentru vegetatie, pentru prevenirea erodarii solului si apei de ambele maluri ale raului, irigarea fructelor de padure,aprovizionarea apei pentru controlul desertificarii in zonele naturale protejate. Aprovizionarea pentru alimentarea zonelor indepartate deficitului de apa, ca si exemplu, companiile agricole, scoli, spitale, fabrici si familii. Aprovizionarea apei pentru efectivele de animale,terenuri agricole si sere (irigarea scade in zona in care energia electrica nu poate acoperi cu sistemul).

 

Performante sistemului si specificatii tehnice

Sistemul de pompare include doar un câmp de colectoare solare, pompa fotovoltaica de înaltă eficienţă (DC pompa) şi controller. Specificațiile tehnice principale:
 

 1. Descoperirea noastra de conectare a structurii comune a rulmentului transversal trasforma traditionala oscilatie intr-o legatura dinamica liniara.Aceasta aplicatie tehnica inlatura fortarea pistonului lateral, si deci formeaza o pelicula de apa vascoasa.
   
 2. Aplicarea unui nou tip de structura cu 3 straturi de filtrare a nisipului.
   
 3. Controlor aplicat la curent continuu,controlul sotware,reduce curentul.
   
 4. Aplicarea algoritmului optimal de control, care îmbunătăţeşte eficienţa de echipament de la 10% la 15% mai mare, bazate pe acelaşi curent si regulator de tensione.
   
 5. Controlor îmbunătăţit. Sistem capabil cu capacitate de auto-control în condiţii diferite de lumina soarelui fără baterie.
   
 6. Sistem eficient ridicat,fiabilitate,cost scazut.
   
 7. Utilizarea puterii medii este mai mare de 92%.Eficienta medie este mai mare de 65%.Eficienta totala este mai mare de 55%.Eficienta totala este de trei ori mai mare decat cea existenta.Economisirea costurilor de 60%,l’ascensore più alto è più di 200m.

 

Autentificare
Căutare
Calendar
«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Prietenii site-ului